Marco Paixao: Yeniden Çıkışa Geçeceğiz

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımın Portekizli golcü futbolcusu Marco Paixao, Karabükspor karşılaşmasıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.

Marco Paixao: Yeniden Çıkışa Geçeceğiz
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 14:09
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Takımın Portekizli golcü futbolcusu Marco Paixao, Karabükspor karşılaşmasıyla birlikte yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Geride kalan 8 haftada 6 gol atarak lige bir başlangıç yapan Altayın Portekizli golcüsü Marco Paixao, bu hafta konuk olacakları Kardemir Karabüksporu devirerek beyaz bir sayfa açmak istediklerini ifade etti. Paixao, Lige iyi başlangıç yapmıştık. Sonrasında düşüşe geçtik; ama bunu oyundan ziyade psikolojik olduğunu düşünüyorum. Karabükspor maçıyla beraber tekrar çıkışa geçip üst sıradaki takımlara bizim geldiğimizi göstereceğiz. Takımıma ve kendime güveniyorum. Bu takım başarabilecek seviyede. Bu hafta bunu ligdeki diğer takımlara göstereceğiz dedi.
Hedeflerinin Süper Lige çıkmak olduğunu aktaran başarılı golcü, Kulüp olarak önemli bir dönemeçten geçtiğimizin farkındayız. Sorun tamamen psikolojik. Yılsonunda üst sıralarda olup Süper Lige çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Direkt çıkmayı deneyeceğiz olmazda Play-Offta kendimizi göstereceğiz şeklinde konuştu.

Gol hedefim yok
Gol krallığı yarışında 6 golle zirvede bulunan Paixao, kendisine gol hedefi koymadığını belirtti. Marco, Böyle başlangıç yapmak beni mutlu ve motive etti. Gol atmaya devam edeceğim. Özel bir gol hedefim yok. Elimden gelenin hepsini yapıp atabildiğim kadar atacağım. Zaten gol atsam da atmasam da hedefimiz Süper Lige çıkmak. Bu hedef icin ben ve takımım elimizden gelen her şeyi yapacağız. Altaya gelmenin nedenlerinden biri de buydu. Benimle konuşurken hedeflerinden yapmak istediklerinden bahsettiler ve ben de buraya geldim şeklinde konuştu.

Türk insanı çok güler yüzlü
İzmirde çok mutlu olduğunu söyleyen Paixao, Türk yemeklerine bayıldığını belirterek. İzmire aşık oldum. Gelmeden önce biraz araştırmıştım; ama İzmire geldikten sonra araştırdığımdan daha güzel olduğunu gördüm. İnsanlar çok güler yüzlü. Türk kültürünü tanıdıktan sonra çok sevdim. Polonyada insanlar daha soğuktu. Oradan buraya gelince insanları gördükçe çok mutlu oldum. Türk yemekleri de çok güzel ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık