Manisa Büyükşehirin Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Bursada düzenlenen kulüpler arası Türkiye şampiyonasında 15-17 yaş grubunda Türkiye şampiyonu oldu.

Manisa Büyükşehirin Cimnastik Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
  • 15 Temmuz 2018, Pazar 17:45
Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Bursada düzenlenen kulüpler arası Türkiye şampiyonasında 15-17 yaş grubunda Türkiye şampiyonu oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımı, Bursada yapılan kulüpler arası Türkiye şampiyonasında 15-17 yaş grubunda takım puanlamasında Türkiye 1incisi olarak, çok önemli bir başarıya imza attı. Tek bayanlarda Ayşe Begüm Onbaşı Türkiye 1.si olurken, Nildeniz Bal ise Türkiye 2.si olmayı başardı. Metehan Özsoy ise tek erkeklerde Türkiye 3üncülüğü derecesini elde ederken, Büşra Çiçek, Metehan Özsoy ve Nildeniz Baldan oluşan takım, trioda Türkiye 1.si olmayı başardı. Nildeniz Bal ve Metehan Özsoy çiftlerde ise Türkiye 2.si oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Aytaç, Manisa Büyükşehir Belediyespor Cimnastik Takımının şampiyon sporcularını kutladı. Sporcuları ile gurur duyduklarını dile getiren Aytaç, “Bursada yarışan sporcularımız cimnastik dalında yine göğsümüzü kabartmayı başardılar. Takımımız Türkiye şampiyonu olarak çok önemli bir başarıya imza attı. Bursada düzenlenen şampiyonada takımın başında bulunan cimnastik şubesi antrenörlerimizden Emre Değirmenci, Yasin Talay ve sporcularımızı yürekten kutluyoruz. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergünün önderliğinde mücadele verdiğimiz tüm spor branşlarında başarıdan başarıya koşmanın sevincini yaşıyoruz. Cimnastik takımımız Bursada kulübümüzün ve Manisamızın adını başarıyla temsil etti. Sporcularımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık