Manisa Büyükşehirin Altın Adamı Yine Birinci Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesporun şampiyon atleti Ahmet Bayram, Balıkesir ve Bursada katıldığı yarışmalarda birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı.

Manisa Büyükşehirin Altın Adamı Yine Birinci Oldu
  • 20 Eylül 2018, Perşembe 15:24
Manisa Büyükşehir Belediyesporun şampiyon atleti Ahmet Bayram, Balıkesir ve Bursada katıldığı yarışmalarda birinciliği yine rakiplerine kaptırmadı.
Çeşitli spor branşlarında mücadele veren Manisa Büyükşehir Belediyesporun sporcuları hem Avrupada hem de Türkiyede önemli başarılara imza atarken, son olarak kulübün şampiyon atletlerinden Ahmet Bayram, katıldığı son iki yarışmada da fırtına gibi eserek, Manisaya önemli başarılarla döndü. 9 Eylül tarihinde Balıkesirde düzenlenen 10. Uluslararası İsmail Akçay Yol Koşusunda, 15 kilometre koşan Ahmet Bayram, 350 sporcu arasında genel klasmanda 15inci, 46 sporcu arasında ise kendi yaş grubunda 1inci oldu.
Mexico City 1968 Olimpiyatlarında maraton dördüncüsü olarak Türk atletizm tarihine geçen unutulmaz atlet İsmail Akçay adına Balıkesirde düzenlenen 10. Uluslararası İsmail Akçay Yol Koşusunda, kendi yaş grubunda 1inci olan Ahmet Bayram, 16 Eylülde Bursada düzenlenen Su Uçtu Tümbüldek Yol Koşusunda, 250 sporcu arasında genel klasmanda 7inci, 50 sporcu arasında ise kendi yaş grubunda 1inci oldu. Katıldığı son iki yarışmadan Manisaya başarıyla dönen Ahmet Bayram, “Kulübümün bana sağladığı imkanlarla, yarışmalara en iyi şekilde hazırlanıyorum. Bende başarılı olabilmek için çok çalışıyorum. Balıkesir ve Bursada düzenlenen yarışmalarda Manisamızın ve kulübümüzün adını başarıyla duyurduğum için çok mutluyum. İnşallah bundan sonrada külümüzün ve Manisamızın adını başarıyla duyurmaya devam edeceğim. Bana büyük destek veren başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, kulüp başkanımız Mevlüt Aktan ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık