Manisa Bbsklı Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti

TFF 2. Lig 2018-2019 sezonu öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, lisans muayene işlemleri kapsamında genel sağlık kontrolünden geçtiler.

Manisa Bbsklı Futbolcular Sağlık Kontrolünden Geçti
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 12:58
TFF 2. Lig 2018-2019 sezonu öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, lisans muayene işlemleri kapsamında genel sağlık kontrolünden geçtiler.
2 Eylül Pazar günü saat 17.00de ligin ilk haftasında Mümin Özkasap Spor Tesislerinde Zonguldak Kömürsporu konuk edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyesporda futbolcular bu sabah lisans muayene işlemleri kapsamında genel sağlık kontrolünden geçti. Özel bir hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde Manisa Büyükşehir Belediyesporlu futbolculara kan tahlilleri, kardiyoloji, ortopedi, iç hastalıklar, KBB ve genel cerrah muayeneleri yapıldı.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili ve Grandmedical Hastanesi Başhekimi Mümtaz Kahya, 7 yıldır Manisa Büyükşehir Belediyespora sağlık sponsoru olarak katkıda bulunduklarını söyleyerek, Sağlık sponsorluğu anlaşmamızda 7 yılı geride bıraktık ve 8. yıla girdik. Manisa Büyükşehir Belediyesinin ve Manisa Büyükşehir Belediyesporun, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarıp spora teşvik etmeleri konusunda yaptığı çalışmaları desteklemekten dolayı mutluyuz. Manisa Büyükşehir Belediyesporun yaşadığı başarıları hem sağlık sponsoru olmamız nedeniyle hem de Manisada yaşayan bir birey olarak gurur duyduğumuzu ve desteklediğimizi belirtmek isterim. Bugün gerçekleştirilen sağlık kontrollerinde en ince ayrıntısına kadar araştırmalarımızı yaptık. Manisa Büyükşehir Belediyesporun sağlıklı bir şekilde yeni sezona başlaması için üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespora yeni sezonda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık