Manavgat Belediyespor Genç Yetenekler Yetiştiriyor

Manavgat Belediyespor U-14 Takımının 2005 doğumlu oyuncusu Muhammet Cihan Çerçi, Akdeniz Bölge Karmasına seçildi.

Manavgat Belediyespor Genç Yetenekler Yetiştiriyor
  • 18 Ekim 2018, Perşembe 11:46
Manavgat Belediyespor U-14 Takımının 2005 doğumlu oyuncusu Muhammet Cihan Çerçi, Akdeniz Bölge Karmasına seçildi.
Manavgat Belediyesporun bu yıl Antalya Şampiyonu olan U-14 Takımı içerisinden genç yetenekler çıkarıyor. Başkan Şükrü Sözenin de desteklediği U-14 Takımının 2005 doğumlu başarılı oyuncusu Muhammet Cihan Çerçi, Akdeniz Bölge Karmasına seçildi. Manavgat Karacalar Fatma Temel Turhan Anadolu Lisesi 9-B sınıfı öğrencisi olan Muhammet Cihan Çerçinin, 20-22 Ekim tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonunun İstanbul Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılacak olan bu yılki U-14 Milli Takım seçmelerine katılacağı belirtildi. Muhammetin başarısı takım içinde büyük sevinç oluşturdu.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Muhammeti, başarısı nedeniyle tebrik etti ve Manavgat Belediyesporun alt yapıya önem verdiğini ve başarılı futbolcular yetiştirmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Sözen, “U-14 takımımızın başarıları bizi her zaman memnun etti. Muhammeti başarısı ise bizi gururlandırdı. Gelecekte daha başarılı olmasını temenni ediyor, onu yetiştiren teknik yönetimimize ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık