Ligin En Az Gol Atan Takımı Bursaspor

Bursaspor, ligin 7. haftası itibariyle en az gol atan takım konumunda bulunuyor.

Ligin En Az Gol Atan Takımı Bursaspor
  • 02 Ekim 2018, Salı 10:30
Bursaspor, ligin 7. haftası itibariyle en az gol atan takım konumunda bulunuyor.
İlk 7 haftası geride kalan Spor Toto Süper Ligde yeşil-beyazlı ekip gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor. İlk 7 hafta itibariyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile birlikte ligde galibiyetle tanışamayan Bursaspor, gol yollarında da büyük sıkıntı çekiyor. Yeşil-beyazlılar, 7 maçta sadece 4 kez gol sevinci yaşadı. Bursasporu 5er golle Büyükşehir Belediye Erzurum ve Kayserispor takip ediyor. Son olarak Sivasspor deplasmanında 2-0lık mağlubiyet alan Timsah, ligde 17. sıraya kadar geriledi.

Ligin en az gol yiyen 3. takımı
Öte yandan gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan yeşil-beyazlı ekip, kalesinde ise 7 gol gördü. Ofansif anlamda büyük sıkıntı çeken Timsah, savunma hattında ise güven veriyor. Bu kategoride ise Başakşehir yediği 4 golle birinci, Yeni Malatya yediği 5 golle ligin en az gol yiyen ikinci ekibi durumunda.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık