Kuveytli Sporcular Kamp İçin Osmangaziyi Seçti

Kuveytin Salsa Al-Sabah Kulübü Tenis Takımı, yeni sezon kamp çalışmaları için Osmangazi Belediyesinin spor tesislerini tercih etti.

Kuveytli Sporcular Kamp İçin Osmangaziyi Seçti
  • 25 Ağustos 2018, Cumartesi 13:50
Kuveytin Salsa Al-Sabah Kulübü Tenis Takımı, yeni sezon kamp çalışmaları için Osmangazi Belediyesinin spor tesislerini tercih etti.
Osmangazi Belediyesinin Bursaya kazandırdığı spor tesisleri, sadece yerli değil yabancı sporculara da ev sahipliği yapıyor. Kuveyt Emiri El Sabahın sahibi olduğu Salsa Al-Sabah Kulübünün tenis takımı, yaz kampı için Bursaya geldi. Yeni sezon çalışmaları için 15 gün Bursada kamp yapan Kuveytli tenisçiler, antrenmanlarını Osmangazi Belediyesinin Ertuğrul Sağlam Spor Tesislerinde gerçekleştirdi. Osmangazi Belediyespor Kulübü antrenörlerinin de yardımcı olduğu Kuveytli tenisçiler, Osmangazili tenisçilerle birlikte antrenman yaptı.
Salsa Al-Sabah Kulübü Tenis Takımının Ertuğrul Sağlam Tesislerindeki antrenmanını izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, genç tenisçilerle tenis oynadı. Korta çıkarak Kuveytli ve Osmangazili tenisçilerle bir süre tenis oynayan Dündar, yaptığı güzel hareketlerin ardından büyük alkış aldı. Kuveyt kulübünün başkanı Hind Al-Merjeh, kamp çalışmalarında kendilerini tesislerinde ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündara bir teşekkür plaketi verdi. Bursada çok güzel bir ortamda kamp yaptıklarını belirten Al-Merjeh, Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde çok yetenekli sporcular gördüklerini söyledi.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da yabancı sporculara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Osmangazide her branşa hitap edebilecek çok sayıda spor tesisi inşa ettik. Türkiyenin en büyük atletizm salonunu Bursamıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Yüzme havuzlarımız, kapalı spor salonlarımız ve tenis kortlarımız, birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Yeterli sayıda ve uluslararası standartlara uygun tesislerimizin olması, yabancı sporcuların da buraları tercih etmesine vesile oluyor. Sadece yerli değil, yabancı sporcuların da tesislerimizi kullanmasını, spor turizmi adına önemli bir kazanç olarak görüyoruz. Belediye olarak bu tesisleri geliştirmeye ve uluslararası standartlarda yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık