Köyler Liginde Şampiyon Yenikaraağaçspor

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği (NASK) işbirliği ile 10 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen Hasanağa Köyler Ligi Futbol Turnuvasında şampiyonluğu Yenikaraağaçspor aldı.

Köyler Liginde Şampiyon Yenikaraağaçspor
  • 30 Eylül 2018, Pazar 14:23
Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneği (NASK) işbirliği ile 10 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen Hasanağa Köyler Ligi Futbol Turnuvasında şampiyonluğu Yenikaraağaçspor aldı.
Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Amatör Spor Kulüpleri Derneğinin düzenlediği Hasanağa Köyler Ligi Futbol Turnuvası, Nilüferden 25, Karacabeyden 3, Mudanyadan 2 kırsal mahalle takımlarının katılımıyla gerçekleşti. 30 takım, 900 sporcunun katıldığı turnuvanın finali Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumunda yapıldı.
Yaklaşık 2 bin taraftarın izlediği, final müsabakasında, Karacabeyin iki kırsal mahallesinin takımları karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın ardından rakibi Subaşısporu ilk yarıda bulduğu golle 1-0 yenen Yenikaraağaçspor şampiyonluğunu ilan etti. Subaşının ikinci olduğu turnuvada yarı finalist takımlar Çayırköyspor ile İrfaniyespor da üçüncülüğü paylaştı.
Mudanyanın Bacala Takımı en centilmen takım olurken, gol krallığını Yenikaraağaçspordan Erdi Çelik 12 golle kazandı. Yolçatısporun kalecisi Onur Dedeoğlu da turnuvanın en değerli kalecisi seçildi. Büyük sevinç yaşayan Yenikaraağaç taraftarları, turnuva komitesine el emeği yün çoraplar hediye etti. Dereceye giren takımlara kupalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve NASK Başkanı Atakan Çorbacı ile birlikte verdi. Başkan Bozbey, bir geleneği 10 yıl sonra tekrar başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bozbey, “Nilüferden, Karacabeyden ve Mudanyadan kırsal mahalle takımlarımızın da katılımıyla büyük bir organizasyonu gerçekleştirdik. 3 ay devam eden turnuvada 900 sporcu 76 maç oynadı. Emeği geçen her kişi ve kuruma teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık