Konyada Tekvando Ümit Ve Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri Başladı

Ümitler ve Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek sporcuların belli olacağı seçme müsabakaları Konyada başladı.

Konyada Tekvando Ümit Ve Yıldızlar Milli Takım Seçmeleri Başladı
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 12:06
Ümitler ve Yıldızlar Avrupa Tekvando Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek sporcuların belli olacağı seçme müsabakaları Konyada başladı.
Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda tekvando heyecanı yaşanıyor. Kasım ayında Polonyada düzenlenecek Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonası ve Aralık ayında İspanyada düzenlenecek olan Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek sporcuların belli olacağı seçme müsabakaları Konyada başladı. Seçmelerin ilk 2 gününde Kasım ayında Polonyanın Varşova kentinde düzenlenecek Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonasına katılacak sporcular belirlenecek. Bu seçmeye erkeklerde 6 sıklet için 105, bayanlarda 7 sıklet için 72 olmak üzere 177 sporcu katılıyor. Seçmelerin son iki gününde ise, Aralık ayında İspanyanın Marine Dor kentinde düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Tekvando Şampiyonasında mücadele edecek sporcular tespit edilecek. Bu seçmede ise erkeklerde 6 sıklet için 73, bayanlarda ise 7 sıklette 89 sporcu olmak üzere 162 sporcu mücadele edecek.

“Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz”
Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, yapılan seçme müsabakalarıyla en iyi milli takım kadrolarını oluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Şahin, Konyada önemli bir seçme müsabakasının heyecanını yaşıyoruz. Yılın son Avrupa şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek sporcuları belirliyoruz. Hedefimiz her sıklette en güçlü sporcularımızla şampiyonalara katılmak. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve her zaman olduğu gibi kürsüde yer almak istiyoruz. Konyada çok güzel bir tesiste müsabakalarımızı gerçekleştiriyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık