Kıvanç: İş Dünyası Olarak Adana Demirspora Desteğimiz Sürecek

Adana Sanayi Odası (ADOSA) Başkanı Zeki Kıvanç, iş dünyası olarak Adana Demirspora destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Kıvanç:  İş Dünyası Olarak Adana Demirspora Desteğimiz Sürecek
  • 28 Ağustos 2018, Salı 11:12
Adana Sanayi Odası (ADOSA) Başkanı Zeki Kıvanç, iş dünyası olarak Adana Demirspora destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, ADOSA Başkanı Zeki Kıvançı ziyaret etti. Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kıvanç Adana Demirsporun kentin en önemli değerleri arasında olduğunu söyledi. Tarih, kültür, sanayi ve ekonomi şehri Adananın aynı zamanda önemli bir futbol şehri olduğuna dikkat çeken Kıvanç, Adana Demirsporun yanında olduklarını vurguladı. Adana iş dünyası olarak Adana Demirspora destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Kıvanç, “Mavi lacivertli takımımızın her zaman yanında yer aldık. Kulübümüzün başarısı için her zaman ve her yerde omuz omuza olmaya devam edeceğiz” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, kulüp hakkında genel bilgilendirme, kurumsallaşma çalışmaları ve Adana Demirsporun geleceğiyle ilgili ADASO Başkanı Zeki Kıvança detaylı bilgi verdi.
Adana Demirsporun yeni sezona çok iyi başladığını ve kentin mavi-lacivertli takıma artık daha çok sahip çıkması gerektiğini söyleyen Sancak, “Her zaman Adana Demirsporun yanında olan Sanayi Odası Başkanımız Zeki Kıvança bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Ziyarette Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı İmam Gazali Hıradağı, İdari İşler Sorumlusu Tekin Taylancı, Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu ve Sportif Direktör Tanju Çolakda bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık