Kepezde Takım Ruhu Gelişiyor

Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulundaki eğitimler ile çocuklar ve gençler takım ruhunun inceliklerini öğreniyor.

Kepezde Takım Ruhu Gelişiyor
  • 02 Eylül 2018, Pazar 10:14
Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulundaki eğitimler ile çocuklar ve gençler takım ruhunun inceliklerini öğreniyor.
Futbol, voleybol, basketbol, su topu gibi takım oyunlarının incelikleri; teknik ve pratikte olması gerekenler uzman eğitmenler tarafından Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulunda gösteriliyor. Takım oyunları sayesinde dayanışma, paylaşma, iletişim becerileri gelişen çocuklar ve gençler; ortak amaçlar için mücadele etmeyi, birlik ve beraberlik bilinci edinerek amaçlarına hızlı ve başarılı şekilde ulaşmayı öğreniyor.

Yetenekli çocuklar kulüp alt yapısına alınıyor
Geleceğin sporcularını yetiştirdiklerini söyleyen Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu; “Spor branşlarımızın her birinde uzman kadromuzla çocuklarımızın sporda başarılı olması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi için çalışıyoruz. Çocuklar ve gençler, takım sporunda bir bütün olarak hareket etmeyi ve bireysel becerilerini takımla birlikte nasıl kullanabileceklerini öğreniyor. Burada aldıkları eğitim sonucunda yetenekli çocuklar kulübümüz alt yapısında yer alma şansı yakalıyor” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık