Kayserispor 3 Puan Hesabında

Kayserispor Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar, Pazar günü oynayacakları Sivasspor maçından mutlak suretle galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Kayserispor 3 Puan Hesabında
  • 26 Ekim 2018, Cuma 10:07
Kayserispor Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar, Pazar günü oynayacakları Sivasspor maçından mutlak suretle galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Haftalardır galibiyet alamamanın stresi içerisinde olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar, Artık yeter. Tek bir puan dahi kaybetmek istemiyoruz. 5 haftadır yüzümüz gülmüyor. Bir yandan puan kayıpları, diğer yandan oyuncu eksiklikleri, bir diğer taraftar ekonomik kriz. Kayserispor camiası olarak artık yüzümüzün gülmesini istiyoruz. İşte bunun başlangıcı olarak da Sivasspor maçını görüyoruz. Pazar günü rakibimizi yenerek 3 puan hasretine son vermek istiyoruz dedi.
Destek çağrısı
Kadir Has Stadında oynayacakları zorlu müsabaka için Kayseri halkına ve taraftara mesaj gönderen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak Uyar, Taraftarımızla, şehir halkımızla bütünleşip Kadir Has Stadını dolduralım ve takımımıza sahip çıkalım. Maç boyunca desteğimizi verelim. Anadolu derbisinde Sivassporu centilmence ağırlayalım, bize yakışanı yapalım. Ama sahada da 3 puanı kesinlikle alalım. Bu maçta puan kaybını düşünmek dahi istemiyorum. Takımımızda eksik sayısı da azalıyor. İnşallah, güzel futbol ve golleri atan taraf olarak 3 puanı almak bize nasip olur yorumunda bulundu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık