Kayserili Dövüşçüler Almanyada Tarih Yazacak

Almanya doğumlu Kayserili dövüşçüler Koray Yıldız ve Ali Karamahmut, Thai Boks galasında ringe çıkacak.

Kayserili Dövüşçüler Almanyada Tarih Yazacak
  • 29 Ekim 2018, Pazartesi 14:39
Almanya doğumlu Kayserili dövüşçüler Koray Yıldız ve Ali Karamahmut, Thai Boks galasında ringe çıkacak.
Kayserili dövüşçüler Koray Yıldız ve Ali Karamahmut, 3 Kasım Cumartesi günü Singen kentinde, TBC Singen tarafından düzenlenecek olan Thai Boks galasında ringe çıkacak. Galanın organizatörü ve Thai Boks Antrenörü Ralf Hasenohr, geleceğin yıldızları olarak gördüğünü söylediği sporcular hakkında yaptığı açıklamada, İkisi de çok disiplinli ve antrenmanlarını aksatmayan sporculardır. Avrupa çapında çok sayıda maça çıktılar şimdiye kadar ve hepsini de büyük bir başarıyla kazandılar. Kendilerinden beklentilerimiz büyüktür ve ikisini de dünya şampiyonluğu için hazırlıyorum dedi.
Çok sayıda Türk gencini yetiştirerek çeşitli şampiyonluklara ulaştıran Hasenohr, Sindelfingende antrenmanlarını sürdüren Can Mezinlerden de çok ümitli olduğunu vurgulayarak, Henüz 17 yaşında olan sporcu şimdiye kadar üç kez Almanya şampiyonu oldu. Sindelfingen kentinde bulunan Team Sharks Spor Kulübünde çalışmalarını sürdürüyor açıklamasında bulundu.
Dövüş sporları yazarı Vedat Alyaz, süper ağır sıklette ringe çıkacak olan Ali Karamahmutun henüz 22 yaşında olmasına rağmen K1 klasmanında ringe çıkacağını dile getirerek, 120 kiloluk gencimiz İsviçreden Luan Ramaya karşı yumruk sallayacak. 72 kiloda eldiven giyecek olan Koray Yıldız ise yine K1 dalında ringe çıkacak, rakibi ise Alman Marvo Hakenjos. Gelecek yıllarda Avrupada çok sayıda şampiyonlukların bizi beklediğini düşünüyorum şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık