Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Ehf Kupasına Veda Etti

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Kupası 2. eleme turu rövanş maçında Romanya temsilcisi Ramnicuyu 21-20 yenerek EHFye veda etti.

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Ehf Kupasına Veda Etti
  • 21 Ekim 2018, Pazar 20:27
Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, EHF Kupası 2. eleme turu rövanş maçında Romanya temsilcisi Ramnicuyu 21-20 yenerek EHFye veda etti.
Kupanın ikinci turunda karşılaştığı Romanya temsilcisi SCIM Ramnicu Valceayı rövanş maçında 21-20 mağlup eden Kastamonu Belediyespor, geçen hafta Romanya deplasmanındaki ilk maçta aldığı 35-26lık mağlubiyet neticesinde kupaya erken veda etti.
Atatürk Spor Salonunda oynanan rövanş karşılaşmasını Belediye Başkanı Tahsin Babaş, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı da takip etti. Başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ilk devresi de Kastamonu Belediyesporun 12-11lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
Geçtiğimiz sezon yarı finalde elendiği EHF Cupta bu sezon hedefini kupayı kazanmak olarak ortaya koyan ve bu doğrultuda yaptığı transferlerle kadrosunu oluşturan Kastamonu Belediyespor, hesapta olmayan bu erken vedanın ardından rotasını Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligine ve Türkiye Kupasına çevirdi.
Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Günal, “Bizim amacımız Romanyada yaptığımız hataları minimalize etmekti. Fakat bu yaptığımız maçtan performans atış sayısının çok fazla sürmesi maçın 1 farkla bitmesine sebep oldu. Diğer takımı tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Bu sezon içerisinde ilk defa mağlup oldular. Onda da bize mağlup oldular. Olabilirdi, olmadı bizi destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum. Avrupa kadar önemli olan Türkiye Ligi var. Umarım orada hedefimize ulaşacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık