Kasımpaşa, Bb Erzurumspor İle İlk Kez Karşılaşacak

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Erzurumspor ile ilk kez mücadele edecek.

Kasımpaşa, Bb Erzurumspor İle İlk Kez Karşılaşacak
  • 26 Ekim 2018, Cuma 13:45
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Erzurumspor ile ilk kez mücadele edecek.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında yarın 13.30da Kazım Karabekir Stadında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacak. Geride kalan 9 haftada aldığı 6 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 18 puanı bulunan İstanbul ekibi, 4. sırada kendine yer bulurken, bu yıl Süper Lige yükselen BB Erzurumspor ise 5 mağlubiyet, 3 beraberlik ve bir galibiyet ile 16. sırada bulunuyor.

Paşada hedef galibiyet serisini sürdürmek
Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen Mustafa Denizli ile çıktığı iki 2 maçı kazanan lacivert-beyazlılar, Erzurum deplasmanından da 3 puanla dönerek, 3te 3 yapmak istiyor.

Kasımpaşada golcüler dikkat çekiyor
Kasımpaşada Samuel Eduok, Trezeguet ve Mbaye Diagne etkili performans ve attıkları gollerle dikkatleri üzerine çekiyor. Nijeryalı futbolcu Eduok 5 gol ve 1 asist ile oynarken, Trezeguet de 4 gol kaydetti ve 4 golün de hazırlayıcısı oldu. Lacivert-beyazlıların Senegalli golcüsü Mbaye Diagne ise 10 gol, 2 asist ile takımına önemli katkı sağladı. Başarılı futbolcular, Teknik Direktör Mustafa Denizlinin Erzurumspor, en önemli kozları.

Kasımpaşada üç eksik
Kasımpaşada üç oyuncu Erzurum deplasmanında sahada olmayacak. Sakatlıkları bulunan Özgür Çek, Josue Sa ve dün ameliyat edilen Abdul Rahman Khalili, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında forma şansı bulamayacak.

Düdük Arda Kardeşlerde
Yarın Erzurum Kazım Karabekir Stadında 13.30da başlayacak olan mücadeleyi hakem Arda Kardeşler, yönetecek. Kardeşlerin yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yaparken, dördüncü hakem olarak da Bülent Birincioğlu görev alacak.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık