Kasımpaşa, 105 Hafta Sonra Lider Tamamladı

Spor Toto Süper Ligin yeni liderli Kasımpaşa, ligde 105 hafta sonra haftayı lider kapadı.

Kasımpaşa, 105 Hafta Sonra Lider Tamamladı
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 10:18
Spor Toto Süper Ligin yeni liderli Kasımpaşa, ligde 105 hafta sonra haftayı lider kapadı.
Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 4. haftasında evinde MKE Ankaragücünü 2-1 mağlup eden Kasımpaşa, ligin liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu. Ligin ilk haftasında Çaykur Rizesporu, ikinci hafta Medipol Başakşehiri, üçüncü hafta Sivassporu yenen Paşa, bu haftayı da galibiyetle kapatmasıyla ligin tek yenilgisiz takımı oldu.
Ligin yeni lideri Kasımpaşa, son olarak lider olduğunda takvimler 2015 yılının Ağustos ayını gösteriyordu. 2015-2016 sezonun ikinci haftasında sahasında Başakşehiri 1-0 ile geçen lacivert-beyazlılar, puanını 6 yaptı. Bu sonuçla +4 averajla lider olan Paşa, haftayı lider bitirdi. O hafta aynı puanda olduğu Antalyasporun +3, Trabzonsporun ise +2 averajı bulunuyordu.
Böylece Kasımpaşa ligde toplam 105 hafta sonra haftayı lider tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık