Kartepeliler Sağlık İçin Yürüdü

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez koordinatörlüğünde Ormanyada “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” gerçekleşti.

Kartepeliler Sağlık İçin Yürüdü
  • 04 Ekim 2018, Perşembe 11:25
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez koordinatörlüğünde Ormanyada “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” gerçekleşti.
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” geniş katılımla gerçekleştirildi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmezin ev sahipliğinde Avrupanın en büyük doğal yaşam parkı olan Uzuntarla Doğal Yaşam Parkında (Ormanya) gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşüne AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Avukat Mustafa Kocaman ve Kartepeliler katıldı.
Sabahın ilk ışıkları ile Başkan Üzülmezin ev sahipliğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kartepeliler, Ormanya içerisinde yürüyüş yaptılar. Kartepelilerin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş sonunda ikramlar yapıldı. “Kartepede doğal güzellikler çok iyi bir şekilde korunarak, yaptığımız projelerle Kartepelilerin hizmetine sunulmaktadır. Kartepe doğal güzelliklerinin yanı sıra ülkemizin sanayisinin başlangıç yerlerinden biridir. Turizm şehri olan Kocaelinde hayata geçirilen ve siz değerli halkımızın takdirini toplayan yatırımlar ile belirlediğimiz hedefe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık