Kars Sentetik Yüzeyli Atletizm Pistinin Yapımı Devam Ediyor

Kars Sentetik Yüzeyli Atletizm Pistinin 2018 yılı sonunda tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.

Kars Sentetik Yüzeyli Atletizm Pistinin Yapımı Devam Ediyor
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 11:45
Kars Sentetik Yüzeyli Atletizm Pistinin 2018 yılı sonunda tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.
Karsta Şehir Stadyumunun yıkılarak yerine Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 8 Haziran 2015 tarihinde ihalesi yapılan ve ilgili müteahhit firmanın iflas etmesi nedeniyle bir süre ara verilen Kars Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti yeniden ihale edildi, ihaleyi alan ilgili firma tarafından hızlı bir şekilde kaldığı yerden yapımına davam edilen tesisisin tribünlerinin demir konsolları da konulmaya başladı.
Sentetik Yüzeyli Atletizm Pisti ve spor tesislerinde yürütülen çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanırken, ilgili firmanın 2018 yılının sonuna kadar Sentetik Yüzeyli Atletizm Pistini tamamlayarak Karslıların hizmetine açacağı öğrenildi.
Öte yandan 24 Haziran seçimleri öncesinde dönemin Başbakanı Binali Yıldırım, tarafından müjdesi verilen Kars Şehir Stadyumunun yer tahsisinin yapıldığı ve yatırım programına alınmasının beklendiği bildirildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık