Karbel Karaköprü Belediyespor Da Hedef Galibiyet

Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Tire 1922 Sporu mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Da Hedef Galibiyet
  • 19 Ekim 2018, Cuma 17:58
Karbel Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaşacağı Tire 1922 Sporu mağlup ederek yeniden çıkışa geçmek istiyor.
TFF 3. Lig temsilcisi KarbelKaraköprüBelediyespor ligin 9. Haftasında deplasmanda İzmir ekibi Tire 1922 Spor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Siyahlı ekip pazar günü oynayacakları maçı kazanarak moral bulmak istiyor. Çalışmalarını Harran Üniversitesi sahasında yaptığı antrenmanla tamamlayan kırmızı siyahlı ekip İzmire hareket ederek, maç saatini bekleyecek. Son iki hafta talihsiz mağlubiyetler alan Karaköprü Belediyesporda hedef güçlü rakibine üstünlük kurarak hem yen, bir çıkış yakalamak hem de moral bulmak olarak belirlendi.
Son iki hafta şanssız mağlubiyetler aldıklarını belirten Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı, “Çalışmalarımızı tamamladık ve artık İzmire gidip maçı bekleyeceğiz. Zorlu bir deplasman olacak ama biz de iddialıyız ve kazanmaya gidiyoruz. İnşallah kazanıp yeni bir çıkış yakalarız” diye konuştu.
KarbelKaraköprü Belediyesporun Tire 1922 Spora konuk olacağı maç 21 Ekim Pazar Günü saat 17.00de oynanacak ve karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık