Karaköprü Belediyespor Hazırlıklarını Tamamladı

Karbel Karaköprü Belediyespor sahasında konuk edeceği Kozan Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Karaköprü Belediyespor Hazırlıklarını Tamamladı
  • 16 Ekim 2018, Salı 12:47
Karbel Karaköprü Belediyespor sahasında konuk edeceği Kozan Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.
TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden Şanlıurfa temsilcisi Karbel Karaköprü Belediyespor ligde 8. hafta maçında yarın sahasında konuk edeceği Kozan Belediyespor maçının hazırlıklarını Harran Üniversitesi tesislerinde hazırlıkları tamamladı. Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Lige biraz sıkıntılı başladık ama daha sonra üst üste aldığımız üç galibiyetle ligde iyi bir konuma geldik. Cumartesi günü maalesef Artvinde mağlubiyet aldık. İnşallah yarın oynayacağımız maçta futbolcularımız iyi bir mücadele örneği sergileyerek galip gelecekler. Bu arada tesislerimiz bakımda olduğu için antrenman yapmamız için sahalarını bize açan Harran Üniversitesi Rektörümüze ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz dedi. Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı ise Artvinde işlerin istedikleri gibi gitmediğini ve bir türlü golü bulamadıklarını aktararak, O maç artık geride kaldı. Kozan maçıyla beraber yeni bir çıkış yakalamak istiyoruz. İnşallah alacağımız galibiyetle bu maçı da telafi etmiş oluruz diye konuştu.
Karbel Karaköprü Belediyesporun çarşamba günü Kozan Belediyespor ile 11 Nisan Stadyumunda oynayacağı maç saat 14.00de başlayacak. Maçı Kayseri Bölgesi hakemi Özgür Reha Alıcı yönetecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık