Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçı Adanada

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupasında Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor 10 Ekim Çarşamba günü Adanada mücadele edecek.

Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Maçı Adanada
  • 05 Ekim 2018, Cuma 15:14
Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupasında Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor 10 Ekim Çarşamba günü Adanada mücadele edecek.
Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) aldığı kararın ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy, TBF Kadın Ligler Direktörü Murat Tümer, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser ve TBF Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu ile bir araya geldi.
Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının Adanaya verilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten Halil Hızlısoy, Fenerbahçe ile Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında yapılacak maçın mükemmel bir organizasyonla gerçekleşmesi için hazırlıkların hızlandırıldığını belirtti.
Adanalı basketbolseverleri 10 Ekimdeki maç için ASKİ Atatürk Spor Salonuna davet eden Hızlısoy, kadın basketbolda en büyük kupa maçı için Adanayı tercih eden Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu başta olmak üzere TBFnin tüm yöneticilerine teşekkür etti.
TBF Kadın Ligler Direktörü Murat Tümer ise Adana Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu bir çalışma sergileyip, bu önemli organizasyonun kusursuz gerçekleştireceklerine olan inancını vurguladı.

ASKİ Atatürk Spor Salonunun özellikleri
2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi PTT Caddesindeki 6 dönüm alanda 10 bin metrekare kapalı alan sahip olacak şekilde projelendirdi. Tasarımında güneş ışığının en verimli şekilde değerlendirilmesi esas alınan projede, fotovoltaik güneş pilleri kullanılarak, tesise kendi enerjisini üretme altyapısı kazandırıldı. Bu ünitede elektrikli otomobiller için şarj istasyonu da oluşturuldu. Salonun iç mekanında tribünler, soyunma odaları, basın çalışma odaları, fitness salonu, spor odası, masaj odaları, kulüp yönetim ofisleri, personel alanları, kafeteryalar ve mağazalar yer aldı.
Engelli insanların tribünlere sorunsuz ulaşımı için engelli asansörleri, rampalar, özel seyir noktaları ve engelli tuvaletleri yer aldı. Engelli sporcular için de ihtiyaç duyulan düzenlemeler yapıldı. 50 araçlık kapalı, 40 araçlık otopark ile bisiklet park yerleri oluşturuldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık