Kadın Basketbolcular Özgecanın Mezarına Çiçek Bıraktı

Mersinde üçüncü kez düzenlenen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvasına katılan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinin oyuncuları, turnuvaya adı verilen Özgecan Aslanın mezarını ziyaret etti.

Kadın Basketbolcular Özgecanın Mezarına Çiçek Bıraktı
  • 22 Eylül 2018, Cumartesi 11:34
Mersinde üçüncü kez düzenlenen Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvasına katılan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinin oyuncuları, turnuvaya adı verilen Özgecan Aslanın mezarını ziyaret etti.
Mersin Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen turnuva için kente gelen Hatay Büyükşehir Belediye sporcularından Hülya Çokvar, Çukurova Basketboldan Sena Özelçi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Özlem Şencan ve sporcusu Gülşah Gümüşay, 2 yıl önce Tarsus İlçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslanın mezarına çiçek bıraktı. Sporcular, Özgecanın melek figürlü anıt heykelinin bulunduğu mezarının başında dua etti.

Hazırlık turnuvasından daha fazla bir anlam taşıyor
Mersin Büyükşehir Belediyesporun genel menajeri Melahat Aydın, Bu yıl Özgecan Kadınlar Basketbol Turnuvasının 3.sünü düzenliyoruz. Tabi bir hazırlık turnuvasından daha fazla bir anlam taşıyor. Kadınlara şiddetin devam ettiği bir toplumda, her gün dur diyebilmeyi amaçlıyoruz. Tabi bu amaçla Özgecanımızı da tekrar hatırlıyoruz ve kimseye unutturmak istemiyoruz. Çünkü gerçekten ders alınması gereken bir durum. Bu sene turnuvamıza 6 takım katılıyor. Takımlarımız büyük bir onula turnuvaya katılmak istiyorlar. Mersin halkını güzel bir basketbol turnuvası izlemek ve Özgecanı tekrar anmak için Edip Buran Spor Salonuna bekliyoruz dedi.

Turnuva ile Özgecanın ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz
Sporcu Gülşah Gümüşay ise, Gerçekten çok üzgünüz. Hiçbir kızın, hiç bir insanın başına böyle şeyler gelsin istemeyiz. Biz Özgecanın ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz yaptığımız basketbol turnuvasıyla. Umarım bundan sonra genç kızlarımızın başına bu tarz kötü olaylar gelmez. Biz kimsenin zarar görmesini istemiyoruz ve sporcun bazı şeyleri engellemesini istiyoruz. Umarım bu turnuvada Özgecanın ruhunu birazcık olsun gururlandırırız. İdmanlara başlayalı 5 hafta oldu. Turnuva tamamıyla bir hazırlık turnuvası. Rekabetli bir turnuva geçeceğini düşünüyorum. Bütün taraftarları bekliyorum ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık