İzmit Belediyespor, Yola Akdilek İle Devam Edecek

İzmit Belediyespor, başarılı Antrenör Musa Enes Akdilek ile Super Ligde yola devam etmek için imza attı.

İzmit Belediyespor, Yola Akdilek İle Devam Edecek
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 14:03
İzmit Belediyespor, başarılı Antrenör Musa Enes Akdilek ile Super Ligde yola devam etmek için imza attı.
Kocaelinin Süper Ligdeki tek temsilcisi İzmit Belediyespor, 2018-2019 Kadınlar Basketbol Süper Liginde genç ve başarılı Yardımcı Antrenör Musa Enes Akdilek ile yola devam kararı aldı. 2017-2018 sezonunda İzmit Belediyeporda yardımcı antrenör olarak göreve başlayan ve takımla birlikte Türkiye Kupası tecrübesi yaşayarak Süper Lige çıkma sevinci yaşayan Musa Enes Akdilek ile Süper Lig için de imzalar atıldı.
Kulüp Başkanı Muhammet Öztürk, Akdilekin spor camiasına kattığı değerin çok olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon takımımıza hocamızın çok büyük emeği geçti, bu sene de önemli katkıları olacağını düşünüyoruz. Bizim için kendi ilimizden çıkan değerlerle çalışmak önemli. Spor camiasına, şehrimize ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık