İzmirin Portekizlileri Coştu

Göztepe ve Altayda top koşturan 4 Portekizli oyuncu gösterdikleri başarılı performanslarla takımlarının en önemli isimleri arasına girmeyi başardı.

İzmirin Portekizlileri Coştu
  • 16 Ekim 2018, Salı 12:40
Göztepe ve Altayda top koşturan 4 Portekizli oyuncu gösterdikleri başarılı performanslarla takımlarının en önemli isimleri arasına girmeyi başardı.
Yabancı transferlerinde en önemli olaylardan biri de transfer edilen oyuncunun o ülkeye uyum sağlaması olarak gösterilir. Bazı oyuncular transfer oldukları ülkeye ve şehre kısa sürede uyum sağlarken, bazıları da bir türlü alışamaz ve yollar ayrılır. İzmirde top koşturan Portekizli oyuncular ise gösterdikleri uyumla takımlarının vazgeçilmezleri arasında yer almayı başardı. Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Göztepede Beto ile Castro, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altayda ise Marco Paxiao ve Pedro geride kalan haftalarda hem saha içinde hem de saha dışında gösterdikleri performansla alkış topladı.

Göztepelilerin ikinci yılı
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lige yükselen Göztepe, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Andre Castro ve Sporting Lizbonun kalecisi Betoyu kadrosuna katmıştı. Geçen sezon bir dönem Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi veren İzmir ekibinde iki oyuncu takımda kilit bir rol oynarken, büyük oradan değişen takımın vazgeçilmezleri arasında kendilerine yer buldular. Selçuk Şahin ve Sabri Sarıoğlunun takımdan ayrılmasıyla Beto kaptanlık görevine getirildi. Taraftarların adeta sevgilisi olan iki isimden Beto 630, Castro ise 422 dakika sarı-kırmızılı formayı terletti.

Altayın iki Portekizlisi
Göztepe, kadrosunda bulunan iki Portekizli oyuncudan oldukça memnunken, bu sezon Spor Toto 1. Lige yükselen Altay da kadrosuna iki Portekizli ismi dahil etti. Kanatlar Beroe takımından transfer edilen Pedroya emanet edilirken, takımın golcüsü ise Gdansktan alınan Paixao oldu. Geride kalan 8 haftada Paixao adeta lige damga vurdu. 698 dakika süre alan tecrübeli golcü, rakip filelere tam 6 gol bıraktı ve takımının gol yükünü çekti. Teknik Direktör Mustafa Alper Avcının kanatlarda şans tanıdığı Pedro ise 620 dakika süre aldı. Deneyimli oyuncu bu sürede 1 gol atarken, 4 kez de gol pası verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık