İyilik İçin Vandan İzmire Koşuyor

Vandan İzmire gönül köprüsü oluşturmak için koşmaya başlayan 41 yaşındaki Rıza Martaş, Kayseriye ulaştı.

İyilik İçin Vandan İzmire Koşuyor
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 11:03
Vandan İzmire gönül köprüsü oluşturmak için koşmaya başlayan 41 yaşındaki Rıza Martaş, Kayseriye ulaştı.
İyilik köprüsü kurmak adına Vandan İzmire koşarak gitmeyi hedefleyen İzmirli esnaf Rıza Martaş 1 Eylülde Vandan başlattığı koşuda 900 kilometreyi geride bırakarak Kayseriye ulaştı. 29 Ekimde İzmirde olmayı hedefleyen Martaş; “1 Eylülde Vandan yola çıktım. Koşum toplamda 16 şehirden geçerek devam edecek, 56 tane yerleşim merkezine uğrayacağım. Toplamda bin 830 kilometre koşuyor olacağım. Kayseriden sonra Ankarada Anıtkabire uğrayacağız. Atamıza bu koşuyu armağan edeceğim. Ondan sonraki süreçte Kırşehir, Kırıkkale, Afyon ve İzmirde 29 Ekimde bayram şenliğinde orada olacağım nasipse” diye konuştu.
Amacının herkesi spora teşvik etmek olduğunu kaydeden Martaş; “Amacım iyilik peşinde koşmak. Herkesi spora teşvik etmeye çalışıyorum. Özellikle Doğudan başladım, Vandan İzmire olsun, koşarken insanlara hem iyilik peşinde koşmayı hem de ‘Adım adım gönüllüsü olarak 75 tane sivil toplum kuruluşu var onlarla ilgili bilgiler veriyorum. Onlarla ilgili de kısa kısa bilgiler veriyorum. İnsanları yardımseverlik koşularına davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık