İyilik İçin Koşacaklar

Ekerin hayata geçirdiği ‘Eker I Run Yol Koşusunun 5incisi 7 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bursanın Nilüfer ilçesindeki Eker Meydandan start alacak koşuda yarışmacılar 3 ayrı kategoride yarışacak.

İyilik İçin Koşacaklar
  • 02 Ekim 2018, Salı 11:50
Ekerin hayata geçirdiği ‘Eker I Run Yol Koşusunun 5incisi 7 Ekim Pazar günü gerçekleşecek. Bursanın Nilüfer ilçesindeki Eker Meydandan start alacak koşuda yarışmacılar 3 ayrı kategoride yarışacak.
Ayranı kadar spora verdiği destek ile de adından övgü ile söz ettiren EKERin “Sağlıklı Yaşam İçin Koş” mottosuyla hayata geçirdiği “Eker I Run Yol Koşusu”, 5. kez hayat buluyor. Son 4 yılda 7 bölgeden 35 farklı ilden 5 binden fazla koşucunun yarıştığı Eker I Run Yol Koşusuna bu yıl 2 bin 500 sporseverin katılması bekleniyor. Ekerin organizasyonunda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu, Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle gerçekleşen ‘5. Eker I Run Yol Koşusunda yarışmacılar adım adım ile iyilik peşinde de koşucak.
İstanbul, Bozcaada ve Runatolia maratonlarından sonra, bu yıl ilk defa Adım Adım öncülüğünde Eker I Run Koşusunda da yardımseverlik için koşulacak. Yardımseverlik koşusu yapacak Adım Adım gönüllüleri; Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Türk Eğitim Vakfı, Gönüllü Hareketi, Tohum Otizm Vakfı, Cerebral Pasy Türkiye ve Koruncuk Vakfı projelerine destek olmak için adım atacak.
Koşuya destek veren herkese teşekkür eden Eker Süt Ürünleri Genel Müdürü Yardımcısı Neva Eker Güryel, “Bu koşu sayesinde diğer illerden gelen sporcularımıza Bursayı da tanıtma fırsatımız oluyor. Önemli paydaşlarımızdan bir tanesi de adım adım platformuyla önemli STKlara destek sağlanıyor. Bu koşunun bir kısmı ise otizmli gençlerin eğitimi için destek oluyor. Eker için bu koşu çok önemli. Sağlıklı beslenme için süt ve süt ürünleri için önemli bir rol oynuyor. Bizde böyle koşuda yer alarak sağlıklı ürünlerin tüketmesini destekliyoruz” dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yıldız ise, “Türkiyenin farklı illerinden iştirak olması sevindirici. Yol güvenliğinin haricinde, İstanbuldan gelecek olanlar için ek sefer düzenleyeceğiz. Mudanyadan da koşu alanına ücretsiz olarak getireceğiz. Alanda ise Bursa Teknoloji Merkezi ise çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyecektir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık