İpek: Şehrimizden İstediğimiz Desteği Bulamıyoruz

TFF 2.Lig ekiplerinden Bandırmasporda kamp hazırlık dönemi devam ediyor. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Kayhan İpek kamp dönemi ve oynanacak hazırlık maçları ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

İpek: Şehrimizden İstediğimiz Desteği Bulamıyoruz
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 8:46
TFF 2.Lig ekiplerinden Bandırmasporda kamp hazırlık dönemi devam ediyor. Bandırmaspor Basın Sözcüsü Kayhan İpek kamp dönemi ve oynanacak hazırlık maçları ile ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.
Bandırmaspor Basın Sözcüsü Kayhan İpek düzenlediği basın toplantısında Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK) ile yapılan anlaşma sürecinde yerel basının büyük desteğini gördüklerini belirterek teşekkür etti.
Açıklamalarına devam eden İpek, Kartepe Kampını değerlendirerek “ Pazar günü 1. etap kamp çalışmalarını tamamlayarak futbolcularımıza izin verdik. Bu kampta oldukça verimli çalışmalar yaptık. Çarşamba günü de 2. etap kamp çalışmaları için Kızılcahamamda bir araya geleceğiz. Bu etapta üç hazırlık maçı yapacağız. Sırasıyla 10 Ağustosta Adıyamanspor, 12 Ağustosta Hacettepespor ve 15 Ağustosta da Sakaryaspor ile oynayacağız. 25 Ağustos günü sezon açılışını gerçekleştirirken Manisaspor ile karşılaşacağız. Son hazırlık maçını Çanakkale Dardanelspor ile yapıp 2 Eylüldeki ilk lig maçını bekleyeceğiz dedi.
Şehir Bandırmaspora destek olmalı
Göreve geldiklerinden bu yana şehirden beklediklerini desteği göremediklerini ifade eden Kayhan İpek Kombineler, reklam panoları ve stikerlar konusunda hedeflediğimiz rakamları yakalayamadık. Stada konulacak reklam panolarında ücreti 5 bin lira olarak belirledik. İş adamlarımızdan reklam vermelerini bekliyoruz. Esnafımızın 20 liraya satılan stikerlarımızdan alarak işyerlerine yapıştırmalarını istiyoruz. Kombine almak için insanlar ligin başlamasını bekliyorlar. Bandırmaspor bir sevdadır. Hiçbir şey zorla olmaz. Bu zor süreç de yönetim olarak ateşten gömleği isteyerek giydik. Çünkü Bandırmasporu seviyoruz. Bandırma kentinin de bize destek olmasını bekliyoruz dedi.
Baltok ile olan anlaşma sürecinde basının büyük desteğini aldıklarını belirten İpek Ancak bazı çıkan haberler yönetimimizi üzüyor. bir internet sitesinde yer alan Bandırmaspor kiraya verildi haberi art niyetli bir haberdir. Bandırmaspor kiraya verilmemiş, 1 yıllık sponsorluk anlaşmasını yapılmıştır. Bandırmasporun zor günlerinde elimizi taşın altına sokmamış olsaydık, Bandırmasporun kimlere satılacağını görürdünüz. Bizler kimseyle kavga etmek niyetinde değiliz. Barış ve huzur içinde bu kulübü içine düştüğü zor durumdan kurtarmanın derdindeyiz şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık