İlk Yarı Finalist Fransa

2018 Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguayı 2-0 mağlup eden Fransa yarı finale yükseldi.

İlk Yarı Finalist Fransa
  • 06 Temmuz 2018, Cuma 19:10
2018 Dünya Kupası çeyrek final maçında Uruguayı 2-0 mağlup eden Fransa yarı finale yükseldi.
Mücadeleye iki takım da etkili başlarken, karşılıklı ataklarla geçen devrede gol son dakikalarda geldi. 40. dakikada Antoine Griezmannın sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Raphael Varanenin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağalara gitti. İlk yarı Fransanın 1-0lık üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarı dengeli başlarken, Fransanın farkı açan golü Musleranın hatasında geldi. 61. dakikada Galatasaraylı kaleci Muslera, sol kanattan Antoine Griezmannın uzak mesafenden vuruşunu karşılamak isterken, topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak ağlara gitti. Gol sonrası Muslera büyük üzüntü yaşadı.
Kalan dakikalarda savunma ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Fransa, mücadeleden 2-0 galip ayrılarak 2018 Dünya Kupasında ilk yarı finalist oldu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık