İhlas Kolejinden Karatede 2 Şampiyonluk

Denizlide 5.si düzenlenen Uluslararası Dekai Do Karate Turnuvasında İhlas Koleji Karate Spor Kulübü iki şampiyonluk elde etti.

İhlas Kolejinden Karatede 2 Şampiyonluk
  • 23 Temmuz 2018, Pazartesi 15:10
Denizlide 5.si düzenlenen Uluslararası Dekai Do Karate Turnuvasında İhlas Koleji Karate Spor Kulübü iki şampiyonluk elde etti.
Denizlide düzenlenen turnuvaya 9 ülke ve 20 ilden 900e yakın sporcu katıldı. Turnuvada İhlas Koleji Karate Spor Kulübünden Recep Emir Yılmaz ve Emin Can İstanbullu altın madalyaya uzandılar. Turnuvaya altı sporcu ile katılan İhlas Koleji Karate Spor Kulübünde Emre Balarısı ve Musap Eymen Yılmaz ikinci, Mustafa Arda Başer de üçüncü oldu. Denizliden başarılı sonuçlarla döndüklerini ifade eden İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, sporcuları ve antrenörleri Kürşat Usdayı tebrik etti. İhlas Koleji Karate Kulübünün başarılarına devam ettiğini vurgulayan Yeltekin, “Uluslararası turnuvaya katılan sporcularımız elde ettikleri başarıların yanında değerli tecrübeler de edindiler. Akademik eğitimimizin yanı sıra hedefimiz daha çok çocuğumuzu sporla buluşturmak. Bu amaçla okullarımızda açtığımız spor kulüplerinde çocuklarımızın istedikleri dalda eğitim almalarına imkan sağlıyoruz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık