Igor Akinfeev, Rus Milli Takımını Bıraktı

Rusya Milli Takımının ve CSKA Moskovanın kalecisi Igor Akinfeev, 32 yaşında milli takımı bıraktığını açıkladı.

Igor Akinfeev, Rus Milli Takımını Bıraktı
  • 01 Ekim 2018, Pazartesi 13:20
Rusya Milli Takımının ve CSKA Moskovanın kalecisi Igor Akinfeev, 32 yaşında milli takımı bıraktığını açıkladı.
CSKA Moskovanın resmi internet sitesinden açıklama yapan Akinfeev, “Her hikayenin bir başlangıcı ve sonu vardır. Bu da benim milli takımdaki hikayemin sonu. Rus Milli Takımıyla Dünya Kupasına gitmek benim için bir onurdu. Açıkçası oralarda kendimi görmeyi hayal bile edemiyordum ama oldu ve kariyerimin zirvesine ulaştım. Evet, Dünya Kupasını kazanamadık ama arkadaşlarımızla elimizden geleni yaptık. Yarı finale çıkamadık ama çeyrek finale bile çıkmak bizim için büyük başarıydı. Milli takımda 15 yıl çok fazla bir zaman. Her yıl maksimum yükler her iki cephede mücadele etmeyi zorlaştırıyor. Geçmişte gördüğüm ağır yükleri hafifletmek için daha yeni bir zamana ihtiyaç var. Şimdi genç kaleci arkadaşlara yer açmak için CSKAya konsantre olmak istiyorum” dedi.

“Rusyada çok yetenekli futbolcular var”
Açıklamalarına şöyle devam eden Akinfeev, “Ben görevimden gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Rusyada gelecek vaat eden çok futbolcu arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlar Dünya Kupası mücadelemizde kendilerini ispatladı. Biz bu genç arkadaşlara inanmalı ve onlara destek vermeliyiz. Yeni neslin bizden daha başarılı olduğuna inanalım. Bana destek olan milli takım antrenörlerimize, personellerimize, futbolu yönetenlere ve milyonlarca Rus yurttaşa teşekkür ediyorum.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık