Hüseyin Yücel: “İlk Maçımız Avrupa Ligi Maçı, Heyecanlıyız”

Beşiktaş Yönetim Kurulu ve Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Sparta Sarpsborg karşılaşmasını kazanacaklarını söyledi. Yücel, göreve geldikten sonra ilk maçlarının Avrupa Ligi maçı olmasından dolayı heyecanlı olduklarını söyledi.

Hüseyin Yücel: “İlk Maçımız Avrupa Ligi Maçı, Heyecanlıyız”
  • 19 Eylül 2018, Çarşamba 12:19
Beşiktaş Yönetim Kurulu ve Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Sparta Sarpsborg karşılaşmasını kazanacaklarını söyledi. Yücel, göreve geldikten sonra ilk maçlarının Avrupa Ligi maçı olmasından dolayı heyecanlı olduklarını söyledi.
Beşiktaşta gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurul sonrasında yönetime giren Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Bahçeşehir Koleji Spor Kulübünün yeni transferlerini tanıttığı törenin ardından açıklamalarda bulundu. Bahçeşehir Spor Kulübünün bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen Yücel, “Geçen sene takımımız kurduk ve başkanlığını ben üstlendim. Biraz da şansımızla Süper Lige çıktık. Play-Off finali oynadık ama elendik. Sonrasında bir takımın Süper Ligden çekilmesi sonrasında biz Süper Ligde oynama hakkı kazandık. Yeni transferler yaptık. Yeni başkan ve yönetim inşallah Play-Offu zorlayacak bir takım oluşturdular. Ana hedefimiz bir sonraki sene için Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil etmek. Asıl yatırımı da seneye yapacağız. Bu anlamda çok önemli görüyorum. Eğitim kurumuyuz ve eğitim kurumu konusunda Türkiyenin dünya çapında tanınan markası çok az. Markalaştırmak adına spor belki de bulunmaz bir nimet. Avrupada gerek kulübümüzü gerekse de ülkemizi temsil edersek, Bahçeşehir Okullarını yakın Türki Cumhuriyetlerde ve Avrupada büyütme hedefimiz var. Bu anlamda Türkiyenin tanıtımı konusunda çok çok önemli görüyorum ben bu durum” ifadelerini kullandı.

“Önceden taraftardık, şimdi yönetici olarak destek vereceğiz”
Beşiktaş Yönetim Kurulunda görev almasıyla ilgili olarak da konuşan Hüseyin Yücel, “Ben Karaköyde Saint Benoit Lisesinden mezun oldum. Okul 14.30 gibi biterdi ve maça gider beklerdik maçın başlamasını. Saat 21.00 gibi başlardı. O saate kadar kale arkasında ya da kapalı da bekleyip çok fazla maç izlerdik. O dönemlerden bu dönemlere geldik. Taraftar olarak kulübümüze destek veriyorduk ve ilk kez yönetici olarak hizmet edeceğim. İlk kez masanın bu tarafında oturmak nasip oldu. Fikret Başkana da teşekkür etmek istiyorum yönetimde bana yer verdiği için. Elimizden geleni yapacağız. Sadece sportif başarı olarak algılamamak gerekir. Kulüplerin finansal durumları ortada. Yeni projeler, yeni yatırımlar, maddi gelir sağlayacak, sadece sportif anlamda değil, tesisleşme ve gayrimenkul projeleri kulüplere kazandırmak gerekiyor. Kısa dönemde borçlarla evrilip çevriliyorsunuz. Bu anlamda yeni yatırımları, Yönetim Kurulu toplantısının ardından basın toplantısıyla açıklama niyetimiz var” dedi.

“Maç için çok heyecanlıyım”
Göreve gelmesinin ardından Beşiktaşın ilk maçını Avrupa Liginde oynayacak olmasından dolayı da çok heyecanlı olduğunu söyleyen Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, “Kendim adına çok heyecanlıyım. Yönetici olarak ilk maçımız Avrupa Ligi maçı olacak. Stadımızda taraftarımız önünde kazanabileceğimiz bir maça çıkıyoruz. Alırız gibi geliyor bu maçı. Avrupa olmayan bir stat inşa edildi. Fikret Başkanı bu konuda ayrıca tebrik etmek gerekiyor. Burada gerek sporcu tesisi olsun, gerek kafeler olsun, Avrupada bana göre böyle bir tesis yok” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık