Hüseyin Eroğlu: “Kazanma Alışkanlığını Elde Etmek İstiyoruz”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Kazanma alışkanlığını elde etmek istiyoruz” dedi.

Hüseyin Eroğlu: “Kazanma Alışkanlığını Elde Etmek İstiyoruz”
  • 28 Ekim 2018, Pazar 22:27
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Kazanma alışkanlığını elde etmek istiyoruz” dedi.
Spor Toto 1 Ligin 10. hafta mücadelesinde Başkent temsilcisi Osmanlıspora konuk olan Altınordu, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu, “Rakibin deneyimli oyuncularının olduğunu biliyorduk. Geçen hafta kazandığımız bir üç puan vardı. Lige iyi başlayamadık. İstediğimiz oyun anlamında her geçen gün gelişmek ama bunun yanında skor desteğini de almamız gerekiyordu. Özellikle gol bölgelerindeki yaşadığımız sıkıntı bizi puan anlamında aşağılarda tuttu. Bu maçada kazanmak için gelmiştik. Etkili bir atakta golü bularak devreye moralli girdik. Çıkarken kaybettiğimiz toplar rakibe avantaj sağladı. İkinci yarı sadece savunma anlamında iyi oynadık. Kazandığımız için mutluyuz. Kazanma alışkanlığını elde etmek istiyoruz. Rakibe de bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Biz uzun yıllardan beri altyapımıza önem veriyoruz”
Altınordunun sistemi ile ilgili gelen soruyu da cevaplayan Eroğlu, “Bizim çok değerli bir başkanımız var. Kendini Türk gençliğine adamış durumda. Biz uzun yıllardan beri altyapımıza önem veriyoruz. Aynı zamanda da zor bir ligde mücadele ediyoruz. Biz Türk oyuncularına güveniyoruz. Birçok kulübümüz yayın geliri olarak çok iyi paralar kazanıyor ama hiç kimse altyapıya yatırım yapmıyor. Altyapıya yatırım yapmak tabii ki meşakkatli iş. Biz bu konuma kolay kolay gelmedik. Türkiyede herkes şampiyonluğa oynuyor. Biz yarışırken, yetiştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Türkiyede çok gereksiz para harcanıyor”
Yabancı oyuncu oynatmadıklarını belirten Eroğlu, “Kulüp olarak biz bunu devam ettireceğiz. Türkiyede çok gereksiz para harcanıyor. Türk gençlerimize güvenirsek çok başarılı olacaklarına inanıyorum. Bizlerin yaptığı iş bir Türkiye projesi. İnşallah diğer takımlarımız da buna katılır. Gördüğünüz gibi Cengiz ile Çağlar gibi oyuncularımız Avrupada sürekli ses getiren futbolcularımız. Demek ki isteyince oluyormuş. Türk futbolu için inşallah hayırlısı olur” diye konuştu.

“Ulusumuzun Bayramını kutluyorum”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramını da hatırlatan Eroğlu, “Yarın biliyorsunuz Ulu Önder Atatürkümüzün Cumhuriyet Bayramını ilan ettiği gün. Tüm ulusumuzun Bayramını kutluyorum” mesajını verdi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık