Hüseyin Eroğlu: Cengiz Uzayda Bile Oynar

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, adı son günlerde Alman devi Bayern Münih ile anılan eski oyuncuları Cengiz Ünder için, “İtalyada oynayamaz diyorlardı ama yaptıkları ortada. Bayernde de oynar, uzayda bile oynar” dedi.

Hüseyin Eroğlu: Cengiz Uzayda Bile Oynar
  • 16 Ekim 2018, Salı 11:47
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, adı son günlerde Alman devi Bayern Münih ile anılan eski oyuncuları Cengiz Ünder için, “İtalyada oynayamaz diyorlardı ama yaptıkları ortada. Bayernde de oynar, uzayda bile oynar” dedi.
Altınordu altyapısında yetiştikten sonra Medipol Başakşehire, oradan da İtalyanın Roma takımına transfer olan ve gösterdiği başarılı performans ile takımın değişmezleri arasına giren Cengiz Ünderin adı Alman devi Bayern Münih ile anılmaya başladı. Yaşı ilerleyen Robbenin yerini Cengiz ile doldurmayı planlayan Bayernin, milli futbolcu için 50 milyon Euroyu gözden çıkardığı da iddialar arasında yer alırken, Cengizi en iyi tanıyan isimlerin başında gelen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, transferin gerçekleşmesinin kendisini şaşırtmayacağını söyledi. Eroğlu, “Cengizin geldiği konum açık söylemek gerekirse bizi şaşırtmıyor. Daha da iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Bayern Münihe transferi benim için sürpriz olmaz” ifadelerini kullandı.

Altınordunun haklı gururu
Cengizin Robbenin yerini doldurabileceğinin altını çizen başarılı teknik adam, “Cengiz, İtalyaya ya giderken bazı kesimler oranın sert bir lig olduğunu ve başarılı olamayacağını söylüyorlardı. Ancak Cengiz kendisini kanıtladı. O yüzden Bayern Münihte de Robbenin yerini doldurur. Cengiz, özellikleri olan çok iyi bir oyuncu. Uzayda bile oynar” diye konuştu.
Altınordu olarak yaşanan bu gelişmelerin kendilerini gururlandırdığını aktaran Eroğlu, “Bizim oyuncularımız rekor kıra kıra transfer oluyorlar. Bu durum bizi hem gururlandırıyor hem de motivasyonumuzu arttırıyor” dedi.

Gözünü Eskişehirspora dikti
Göztepe ile oynanan hazırlık maçında takımın ortaya koyduğu performansı beğendiğini belirten Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eskişehirspor karşısında mutlak galibiyet istediklerini belirtti. Eroğlu, “Zor bir karşılaşma olacak. Ancak kazanarak yeniden yükselişe geçmek istiyoruz. Bu tarz maçların telafisi olmaz” şeklinde konuştu.
Başarılı futbol adamı, Göztepe ile oynanan hazırlık maçında burnu kırılan Murat Uçarın durumunun 1-2 gün içerisinde netlik kazanacağını da sözlerine ekledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık