Göztepeli İşadamlarından Tsydye Ziyaret

Göztepeli İşadamları Derneği (GİADER) yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuşu ziyaret etti.

Göztepeli İşadamlarından Tsydye Ziyaret
  • 24 Ekim 2018, Çarşamba 16:59
Göztepeli İşadamları Derneği (GİADER) yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuşu ziyaret etti.
GİADER Başkan Yardımcısı Hüsnü Öztunceli, yönetim kurulu üyeleri Levent Çetin, Mustafa Egel ve Güven Kurtarın yer aldığı ziyarette, İzmirde futbolun gelişimine katkı sağlayacak projelerde işbirliğine gidilmesinin önemine dikkat çekildi. Öztunceli, Göztepeli işadamları olarak egolarını askıya bırakıp, sarı-kırmızılı camiaya katkı sağlamak üzere yola çıktıklarını anlattı. GİADER yöneticileri, Mehmet Sepil yönetiminde Göztepenin iyi bir yola girdiğine dikkat çekerek, stadının tamamlanmasıyla birlikte efsane kadro döneminden sonra yeni bir tarihin yazılabileceğini vurguladı.
TSYD İzmir Şubesi Başkanı Bahri Okumuş ise Göztepenin başarılarının kendilerini de memnun ettiğini, İzmirin spor kulüplerinin gelişmesi ve yükselmesinin kente değer katacağını anlattı. Okumuş, bu ortak paydada kentteki sivil toplum kuruluşlarının işbirliği içinde hareket etmesinin gereğine inandıklarını, güçlü bir yönetim kuruluna sahip TSYD İzmirin bu bilinçle faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getirdi. GİADER yöneticileri, ziyaretin anısına Bahri Okumuşa plaket takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık