Göztepede Kombine Fiyatları Güncellendi

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Göztepe, 2018-19 sezonu kombine bilet fiyatlarını güncelledi.

Göztepede Kombine Fiyatları Güncellendi
  • 28 Ağustos 2018, Salı 15:27
Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Göztepe, 2018-19 sezonu kombine bilet fiyatlarını güncelledi.
Göztepe Spor Kulübünden yapılan açıklamada Bornova Stadında oynanacak iç saha karşılaşmaları için geçerli olan kombine fiyatlarının güncellendiği duyuruldu. Maraton Tribünün kapalı gişe olduğu ifade edilen açıklamada, Numaralı Tribün için kombine fiyatının bin 450 TL, VIP Tribün kombine fiyatının ise 2 bin 900 TL olarak güncellendiği dile getirildi.
Numaralı ve VIP Tribünde kalan az sayıda kombine biletlerin passo.com.tr internet sitesi üzerinden veya Atatürk Stadı Passolig gişelerinden alınabileceği belirtildi.

Papatyadan teşekkür
Sarı-kırmızılı taraftarların kombine biletlere gösterdiği ilgiye teşekkür eden Göztepe Başkanvekili Talat Papatya ise, “Taraftarlarımız her zaman olduğu gibi tribünleri doldurmaya ve takımımızı desteklemeye devam ediyor. Kısa süre içerisinde kalan az sayıdaki kombine biletin de tükeneceğine inanıyorum. Bornova Stadında taraftarımızın desteğiyle kapalı gişe oynamaya devam edeceğiz. Tüm taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık