Göztepede Başarının Sırrı “Sistem”

İlk 7 haftada 12 puan topladıklarını vurgulayan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, başarılarının sırrı olarak sistemlerini işaret etti.

Göztepede Başarının Sırrı “Sistem”
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 17:12
İlk 7 haftada 12 puan topladıklarını vurgulayan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, başarılarının sırrı olarak sistemlerini işaret etti.
Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında Kasımpaşaya konuk olacak Göztepede bu maçın hazırlıkları sürüyor. Hazırlıklarına Adnan Süvari Tesislerinde yaptığı idmanla devam eden sarı-kırmızılı ekibin teknik direktörü Bayram Bektaş, üst üste aldıkları 3 galibiyeti hak ederek elde ettiklerini söyledi. Her hafta rakibe göre yeni oyun anlayışı, yeni bir felsefeye göre hareket ettiklerini anlatan Bektaş, “Kasımpaşaya kazanmak için gideceğiz. Orada da kazanmak için kendi oyunumuzu sergilemek istiyoruz” dedi.
Başarılı teknik adam, Kasımpaşa maçından sonraki milli maç arasının kendilerine iyi geleceğini dile getirerek, “Kasımpaşa maçını kazanıp, 4te 4 yaparak milli maç arasına girersek çok daha iyi olur. Moraller zaten üst seviyede, daha da üst seviyeye çıkar inşallah” şeklinde konuştu.

“Başarının sırrı sistem”
Son 3 haftada sahaya çıkan ilk 11de değişiklik yapmamasıyla ilgili olarak amacının istikrarı yakalamak olduğunu ifade eden Bektaş, “Biz de oyun anlamında oyuncuların pozisyonları itibarıyla taşlar yerine oturduğu zaman istediğimiz oyunun çıkacağını düşünüyorduk ve buna göre hazırlandık. ‘Kazanan takım bozulmaz anlayışı sadece istisnadır, rakibinizin çok farklı bir oyun anlayışı vardır, siz bunu hem durdurup hem rakibe üstünlük kurmak için değişiklik yapabilirsiniz. Bizim şu an oturmuş sistemimiz iyi işliyor. Onu değiştirecek bir gerekçe de yok. İstediğimiz oyun da çıkıyor. Skoru yakaladığımızda, rakip bizi forse etmeye çalıştığında biz rakibin açıklarını da çok iyi değerlendiriyoruz” dedi.
Hep ileriye baktıklarını söyleyen Bektaş, “Lige başladığımızda biz yine kendi oyunumuzu oynayıp kaybettik. 7 haftada 12 puan topladık, sergilediğimiz oyuna göre daha fazlasını da alabilirdik. Oyun olarak amacımıza ulaşıyoruz. İstediğimiz yerdeyiz sadece sezon başında sonuçlandırmada ve ileri uçta oyuncu eksikliğinden veya şu anda kadromuzda bulunmayan bir oyuncunun hazır olmayışından bu eksikliği yaşadık” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık