Gökhanakkan: İlk Galibiyetimizi Fenerbahçeden Aldığımız İçin Ayrı Bir Mutluyuz

Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, sezonda ilk galibiyetlerini Fenerbahçe karşısında aldıklarından dolayı ayrıca mutlu olduklarının altını çizdi.

Gökhanakkan: İlk Galibiyetimizi Fenerbahçeden Aldığımız İçin Ayrı Bir Mutluyuz
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 11:02
Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan, sezonda ilk galibiyetlerini Fenerbahçe karşısında aldıklarından dolayı ayrıca mutlu olduklarının altını çizdi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Süper Ligin 8. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Cengiz Tesislerinde, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmanda düz koşunun ardında pas çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-Mavililer kondisyon hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı. Karadeniz ekibinin kalecisi Gökhan Akkan antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Akkan, yaptığı açıklamada sezonun ilk galibiyetini Fenerbahçeden almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Sezona şansız bir şekilde başladık. Bu şanssızlığımızı bir yerde kıracaktık. Fenerbahçe maçında takım olarak da taraftar olarak da iyi bir inanmışlık vardı. Bu olay da sahaya yansıdı. Maça iyi bir şekilde başladık. Onun havası ve taraftarlarımızın bize verdiği itici destekle ilk yarıyı güzel bir şekilde bitirdi. İkinci yarıda aynı arzuyla tempoyla bitirdik ve bu bize galibiyeti getirdi. İlk galibiyetimizi Fenerbahçeden aldığımız için ayrı bir mutluyuz. İnşallah önümüzdeki Kayseri maçında da galibiyetle ayrılarak, daha iyi yerlere geleceğiz şeklinde konuştu.

Ülkemizi temsil etmek gurur verici
23 yaşındaki file bekçisi, Bosna Hersek ile önümüzdeki hafta Rizede oynanacak özel maç için A Milli Takım kadrosuna alınması ile ilgili olarak ise Milli takım bir oyuncunun çıkabileceği en üst seviye olarak gözüküyor. Milli takıma seçilmem benim için çok ayrı bir mutluluk. Ülkemizi temsil etmek çok gurur verici. Önümüzde Rizede bir maçımız var. İnşallah orada da seçilip Rizede olmak nasip olur ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık