Gençlik Olimpiyatlarında İlk Madalya Geldi

Nida Karasakal, Türkiyeye Gençlik Olimpiyatları tarihinde halterde kadınlardaki ilk madalyayı kazandırdı.

Gençlik Olimpiyatlarında İlk Madalya Geldi
  • 08 Ekim 2018, Pazartesi 14:55
Nida Karasakal, Türkiyeye Gençlik Olimpiyatları tarihinde halterde kadınlardaki ilk madalyayı kazandırdı.
Arjantinin ev sahipliği yaptığı 2018 Yaz Gençlik Olimpiyat Oyunlarının ilk gününde piste çıkan 44 kgda milli sporcu Nida Karasakal, koparma 60 kg, silkmede 78 kg toplamda 138 kg kaldırarak bronz madalya kazandı.
Başarılı sporcu bu sonuçla Türkiyeye hem Gençlik Olimpiyatları tarihinde halterde kadınlardaki ilk madalyayı, hem de Buenos Aires 2018deki ilk madalyayı kazanmış oldu.
Türk halterinin geleceğe umutla baktığını ifade eden Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, Arjantinin ev sahipliği yaptığı 2018 Yaz Gençlik Olimpiyatları tarihimizde halterde kadınlardaki ilk madalyamızı, hem de Buenos Aires 2018deki ilk madalyamızı kazanmış olmamız çok önemli bir başarı. Bu başarıdan dolayı tüm camiamızı tebrik ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık