Gençlik Merkezine Malzeme Desteği

Şırnakın Silopi İlçe Belediyesince Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezinde açılan kurslar için malzeme desteğinde bulunuldu.

Gençlik Merkezine Malzeme Desteği
  • 21 Ekim 2018, Pazar 15:29
Şırnakın Silopi İlçe Belediyesince Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Merkezinde açılan kurslar için malzeme desteğinde bulunuldu.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Silopi Gençlik Merkezinde bir süredir çeşitli alanlarda açılan kurslara İlçe Belediyesince malzeme desteği yapıldı. Müzik dersi alan öğrencilere enstrüman desteği sunan belediye, gemi kursu için malzeme alımları da yaptı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sezer Işıktaşın kendilerine sürekli destek çıktığını belirten Gençlik Merkezinde kurs alan öğrenciler, ihtiyaçları giderildiği için memnuniyetlerini dile getirdi.
Gençlik Merkezi Müdürü Ayten Şimdi, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Işıktaşın talimatı doğrultusunda malzeme desteğinin Silopi Belediyesince yapıldığını söyledi. Şimdi, “Şu ana kadar 437 öğrencimiz aktif bir şekilde Gençlik Merkezinde kurs eğitimi görüyor. Bazı kurslarımız için malzeme ihtiyacımızın olduğunu belediyemize bildirdik. Kaymakam ve Belediye başkan Vekili Sezer Işıktaş, gereken ihtiyaçlarımız giderdi. Müzik kurslarımıza enstrüman, gemi kursumuza malzeme, satranç kursumuza satranç takımı, spor alanlarında açılan kurslarımıza spor malzemeleri ve diğer bütün kurslarımız için gereken ne ihtiyacımız varsa giderdi. Bu kapsam da gençlerimiz okul ders saatlerinin dışında Gençlik Merkezine gelerek çeşitli kurslarımızda eğitim görüyor. Vakitlerini boş işlerle geçirmiyorlar. Bizlere her daim desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sezer Işıktaşa sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık