Gençlerin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu

Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezinde yüzmenin yanı sıra masa tenisi çalışmaları da sürüyor.

Gençlerin Hedefi Türkiye Şampiyonluğu
  • 07 Ağustos 2018, Salı 16:55
Tepebaşı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezinde yüzmenin yanı sıra masa tenisi çalışmaları da sürüyor.
Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarını yürüten Masa Tenisi Takımı, Su Sporları Merkezindeki antrenmanlarını sürdürüyor. Minik Kız-Erkek, Yıldız Kız-Erkek ve Genç Kız-Erkek olmak üzere 3 grup halinde, toplamda 61 sporcu, haftanın 3 günü Su Sporları Merkezindeki masa tenisi salonunda çalışıyor.
Çalışmalarından bahseden masa tenisi antrenörü Tunay Coşkun; “Çeşitli yaş gruplarında 2şer saat olmak üzere haftada 3 gün çalışıyoruz. Toplamda 61 lisanslı sporcumuz var. Bu yıl Türkiye genelinde düzenlenen il karmaları müsabakalarında erkek takımımız Türkiye 6ncısı oldu. Eskişehirde ise minik ve yıldız kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncülüğü genelde sporcularımız elde ediyor. Eylülün 15inde yeni sezon başlayacak. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm sporcularıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Su Sporları Merkezinde takım arkadaşlarıyla çalışmalarını sürdüren genç sporcu Sıla Özburun; “5-6 yıldır masa tenisi oynuyorum. Eskişehirdeki müsabakalarda ilk 3e girebiliyoruz. Amacımız Türkiyede başarılı olmak” dedi. Bir diğer sporcu Mert Uçar ise yaklaşık 1.5 yıldır Tepebaşı Gençlik Spor Kulübünde olduğunu belirterek; “Kulüp ortamına çok alıştım. Amacımız eğlenerek başarı elde etmek. Başarılar zaten eğlenmeyi de getiriyor” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık