Geçen Yılın Kopyası!

Göztepe deplasmanında 2-0 mağlup olan ve 9 hafta sonunda lider Galatasarayın 4 puan gerisinde kalan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonki performansın aynısını ortaya koydu. Siyah-beyazlılar son 4 deplasman maçında ise galip gelemedi.

Geçen Yılın Kopyası!
  • 22 Ekim 2018, Pazartesi 9:15
Göztepe deplasmanında 2-0 mağlup olan ve 9 hafta sonunda lider Galatasarayın 4 puan gerisinde kalan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonki performansın aynısını ortaya koydu. Siyah-beyazlılar son 4 deplasman maçında ise galip gelemedi.
Göztepe karşısında 2-0 mağlup olarak üst üste 4 deplasman karşılaşmasında galibiyet alamayan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonki performansını tekrar etti. Geride kalan 9 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde edip 15 gol atan siyah-beyazlılar, kalesinde ise 12 gol gördü ve 9. hafta sonunda 15 puanda kaldı. Sezonun ilk deplasmanında BB Erzurumsporu 3-1 mağlup eden Beşiktaş, bu maçın ardından oynadığı 4 deplasman karşılaşmasında ise galibiyet alamadı. Bursasporla 1-1, Fenerbahçe ile 0-0 ve Konyasporla 2-2 berabere kalan Şenol Güneşin öğrencileri, Göztepe karşısında sahadan 2-0lık yenilgiyle ayrıldı ve haftayı lider Galatasarayın 4 puan gerisinde kapattı.

Geçtiğimiz sezon fark 8 puandı
Bu sezon ligde birçok takımın özellikle deplasman maçlarında yaşadığı puan kayıpları neticesinde 9 hafta sonunda zirveden çok fazla uzaklaşmayan Beşiktaş, liderin 4 puan gerisinde bulunurken, geçtiğimiz sezon bu puan farkı 8di. Geçen yıl 9 hafta sonunda 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 15 puan yazdıran Beşiktaş, 9 haftada çıktığı 4 deplasman karşılaşmasında yalnızca 1 galibiyet alabilmişti. Ligin ilk deplasmanında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş, ardından Karabüksporu mağlup ederken, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği deplasmanlarından ise puansız ayrılmıştı.

Ümraniyede toplantı!
Bugün saat 12.00de yapılacak olan antrenman öncesinde Teknik Direktör Şenol Güneş, takımla bir toplantı gerçekleştirecek. Son 2 maçta alınan 1 puan üzerine takımda olağanüstü hal ilan etmeye hazırlanan tecrübeli teknik adam, futbolcularla tek tek görüşerek problemleri çözmek için kolları sıvayacak. Özellikle Göztepe maçının ardından Ümraniyede birçok problemin olduğunun konuşulması üzerine harekete geçen Şenol Güneş, bu hafta oynanacak Genk karşılaşmasıyla birlikte yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Ligin 10. haftasında da Vodafone Parkta Rizesporu konuk edecek olan Beşiktaş, bu maçla birlikte galibiyet serisi yakalamanın peşinde.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık