Gaziantepsporda Hasan Şahin Yeniden Başkan

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gaziantepsorda bugün yapılan olağanüstü kongrede Hasan Şahin yeniden başkan seçildi.

Gaziantepsporda Hasan Şahin Yeniden Başkan
  • 01 Temmuz 2018, Pazar 17:02
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Gaziantepsorda bugün yapılan olağanüstü kongrede Hasan Şahin yeniden başkan seçildi.
Gaziantepspor Celal Doğan Tesislerinde yapılan seçimli olağanüstü kongreye 171 üyeni 91i katıldı. Tek liste ve tek aday olarak seçime giren Hasan Şahin 91 üyenin oyunu alarak 2. kez başkan seçildi. Konu ile ilgili kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Kulübümüzün Olağanüstü Kongresi üyelerimizin katılımıyla gerçekleşti. Tek liste ile girilen kongrede kulüp Başkanımız Hasan Şahin, güven tazeledi. 171 üyemizden 92sinin katılımıyla gerçekleşen Kongrede Hasan Şahin, yeniden kulüp başkanlığımıza seçilmiştir. Hasan Şahin ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz denildi.
Başkanlığa yeniden seçilen Hasan Şahinin yönetim kurulu listesinde Mehmet Yüzgeç, Bülent Mamatoğlu, Samet Bayrak, Nukhet Balkan Ocak, Bülent Işık, Turgut Tuncel, Mehmet Bulduk, Selahaddin Üngür, Ömer Faruk Abacı, Hakkı Kalender, Mehmet Hanifi Bozkurt, Ömer Özdemir, Selçuk Özturan, Turgut Demirtaş, Cebrail Mat, Mahmut Kın, İlker Özberber, Ferit Güney Dağdeviren ve Halil İbrahim Şahin gibi isimler bulunuyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık