Gaziantep Basketbol Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol yeni sezon hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor.

Gaziantep Basketbol Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor
  • 31 Ağustos 2018, Cuma 14:27
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol yeni sezon hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta yeni sezon öncesi sağlık kontrolünden geçen Gaziantep Basketbol akabinde yeni sezon hazırlıkları için Çanakkaleye hareket etmişti. Çanakkalede bir hafta kamp yapan Kırmızı-Siyahlı takım, bu süre zarfından çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdü.
Yeni sezon öncesi Delroy James, Tonye Jekıri,Phil Greene, Shaquielle ONeal McKissic, Yunus Çankaya, Doğan Şenli, Sarunas Vasiliauskas gibi önemli isimleri kadrosuna katan ve Kadir Bayram, Can Uğur Öğüt ile Robert Carter gibi önemli isimlerle yoluna devam eden Gaziantep Basketbol, ligde üst sıraları zorlamayı hedefliyor.
Bu hedef doğrultusunda yoğun çalışmalarına keyifli bir şekilde devam eden Kırmızı-Siyahlı ekip, bir haftadır Çanakkalede sürdürdüğü birinci etap kamp çalışmalarıyla ilgili kısa bir video yayınlayarak başlıyoruz etiketiyle antrenmandan ve kamp ortamından görüntüler paylaştı.
Öte yandan Çanakkaledeki birinci etap kamp çalışmalarını bugün tamamlayan Gaziantep Basketbol, ikinci etap çalışmaları için Bosna-Herseke hareket etti.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık