Gaziantep Basketbol Transfere Devam Ediyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, ABDli oyuncu Delroy James ile anlaşmaya vardı.

Gaziantep Basketbol Transfere Devam Ediyor
  • 11 Ağustos 2018, Cumartesi 12:25
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol, ABDli oyuncu Delroy James ile anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşında ve 2,03 metre boyundaki Delroy Jamesin bir yıllık anlaşma ile transfer edildiği duyuruldu.
Daha önce Türkiyede Best Balıkesir forması da giyen Jamesin, burada süre aldığı 16 maçta 15,8 sayı, 4,6 ribaunt ve 2,4 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Gaziantep Basketboldan transfer ile ilgili yapılan açıklamada, Takımımız 1987 doğumlu, 2.03 boyundaki Amerikalı oyuncu Delroy James ile 1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Geçtiğimiz sezon Fiba Şampiyonlar Ligi kupasını kazanan Yunanistanın güçlü ekiplerinden AEKda forma giyen Delroy James Şampiyonlar Ligi ve Yunanistan liginde toplam 47 maç oynamış 7,7 sayı, 3.0 ribaund ve 1.6 asist istatistiklerine ulaşmıştır. Yeni oyuncumuza hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz denildi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık