Ganalı 10 Numara Ortacada

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, Ganalı orta saha oyuncusu Eric Agyei ile sözleşme imzaladı.

Ganalı 10 Numara Ortacada
  • 18 Temmuz 2018, Çarşamba 16:13
Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, Ganalı orta saha oyuncusu Eric Agyei ile sözleşme imzaladı.
Ortaca Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Aziz Abay ve Ferhat Ontaşın katıldığı imza töreni ile Ganalı oyuncu siyah-beyazlıların kadrosuna katıldı.
1993 doğumlu Eric Agyei, daha önce Artvin Hopaspor ve Ünye 1957 Sporda forma giydi. Özellikle, Ünyede forma giydiği dönemde gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Eric, “10 numara” pozisyonundaki etkili oyunu ile futbolseverlerin beğenisini kazandı.
Saha içinde gösterdiği performansın yanı sıra saha dışındaki sempatik tavırları ile oynadığı kulüp taraftarlarının sevgisini kazanan Eric Agyei, BALda geçen sezon 3 gol, 5 asist ile başarılı bir grafik çizdi.
Eric Agyei, Ortaca Belediyespor kadrosuna katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyerek, takım arkadaşları ile birlikte yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.
Ortaca Belediyespor yönetim kurulu üyesi Aziz Abay, orta sahada hücuma dönük oynadığı futbolla Ganalı oyuncunun takımlarına katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.
İç transferde devam ediyor
Diğer yandan, geçen sezon Ortaca Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Ahmet Özgür Elmasda yeni sezon için tekrar siyah-beyazlılar ile anlaştı.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık