Galatasarayın Devler Ligindeki Rakipleri Belli Oluyor

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasarayın rakipleri yarınki kura çekiminin ardından belli olacak. Sarı-kırmızılılar kurada 4. torbada yer alacak.

Galatasarayın Devler Ligindeki Rakipleri Belli Oluyor
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 10:35
Bu sezon UEFA Şampiyonlar Liginde mücadele edecek Galatasarayın rakipleri yarınki kura çekiminin ardından belli olacak. Sarı-kırmızılılar kurada 4. torbada yer alacak.
Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Ligde şampiyonluğa ulaşan ve UEFA Şampiyonlar Liginde mücadele etme hakkı elde eden Galatasarayın rakipleri yarın belli oluyor. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonunda kura çekimi TSİ 19.00da Monacoda gerçekleşecek.
Şampiyonlar Liginde grup maçları 18-19 Eylülde başlayacak ve 11-12 Aralıkta oynanacak maçların ardından sona erecek.
Devler Ligi kurası öncesi bu akşam 3 play-off karşılaşması oynanacak. Grup aşamasına kalmaya hak kazanan son ekiplerin belli olmasıyla torbalar da son şeklini alacak. Play-off maçları öncesi kuraya katılacak takımların torbaları şöyle:

1. torba: Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona (İspanya), Bayern Münih (Almanya), Manchester City (İngiltere), Juventus (İtalya), Paris Saint-Germain (Fransa), Lokomotiv Moskova (Rusya)

2. torba: Borussia Dortmund (Almanya), Porto (Portekiz), Manchester United (İngiltere), Shakhtar Donetsk (Ukrayna), Napoli (İtalya), Tottenham (İngiltere), Roma (İtalya)

3. torba: Schalke 04 (Almanya), Olympique Lyon, Monaco (Fransa), Ajax (Hollanda), CSKA Moskova (Rusya)

4. torba: Club Brugge (Belçika), Galatasaray (Türkiye), Young Boys (İsviçre), Inter (İtalya), Hoffenheim (Almanya), AEK (Yunanistan)

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turunda bu akşam oynanacak Salzburg - Kızılyıldız, PSV Eindhoven -BATE Borisov ve PAOK - Benfica karşılaşmalarının ardından tur atlayan takımlar ve turnuvaya doğrudan katılan Liverpool, Valencia ve Viktoria Plzenin de torbaları belirlenecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık