Galatasarayı Göztepe Karşısında 1-0 Öne Geçiren Golü 58 Bin Kişi İzledi

GollerCeptenin en çok izlenen golünü Onyekuru attı.

Galatasarayı Göztepe Karşısında 1-0 Öne Geçiren Golü 58 Bin Kişi İzledi
  • 21 Ağustos 2018, Salı 14:05
GollerCeptenin en çok izlenen golünü Onyekuru attı.

Turkcellin taraftar uygulaması GollerCeptede Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasının en popüler golü Galatasarayın yıldız oyuncusu Henry Onyekurudan geldi. Uygulama üzerinden Spor Toto Süper Ligin ikinci haftasında atılan toplam 23 gol, 220 bin kez izlenirken sarı-kırmızılıları Göztepe karşısında 1-0 öne geçiren gol, 58 bin kez takip edildi.

82 bin kişi izledi
Geçen sezon toplamda 11 milyon 350 bin videoyu söz konusu uygulama sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverlerin, bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip ettiği karşılaşma ise BŞB Erzurumspor-Beşiktaş maçı oldu. Uygulama üzerinden konuk takımın 3-1 kazandığı mücadeleyi 82 bin kişi izledi.

En çok izlenen video: Messi söz verdi
Tüm operatörlere açık olan bahsi geçen uygulama üzerinden Süper Ligin ikinci haftasındaki karşılaşmalar gol ve özetleriyle 256 bin kişi tarafından takip edildi. Süper Lig maçları dışında uygulamanın en çok takip edilen videosu ‘Messi söz verdi oldu. Bu video, uygulama üzerinden 4 bin kişi tarafından izlendi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık