Galatasaray, İstanbulsporu 2-1 Mağlup Etti

Galatasaray, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile Florya Metin Oktay Tesislerinde oynadığı hazırlık maçından 2-1 galip ayrıldı.

Galatasaray, İstanbulsporu 2-1 Mağlup Etti
  • 08 Eylül 2018, Cumartesi 15:10
Galatasaray, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile Florya Metin Oktay Tesislerinde oynadığı hazırlık maçından 2-1 galip ayrıldı.
Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında Spor Toto 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile Florya Metin Oktay Tesislerinde karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Muğdat Çelikin 11 ve 34. dakikalarda attığı gollerle İstanbul ekibini 2-1 mağlup etti. İstanbulsporun tek golü ise 64. dakikada Şiyar Kepirden geldi.
Sol ayak plantar fasyada (ayak altında) ödemi bulunan Maicon, daha önceden yapılan plan doğrultusunda günü tedavi ve özel program dahilinde çalışarak geçirdi. Öte yandan A Milli Futbol Takımının Rusya ile oynadığı maçta arka adalesinde sertleşme hisseden ve tedbir amaçlı olarak milli takım kadrosundan çıkarılan Serdar Azizin sağlık durumu hakkındaki açıklamanın daha sonra yapılacağı bildirildi.
Galatasaray, İstanbulspor karşısında İsmail Çipe (Batuhan Şen dk. 74), Mariano (Ahmet Çalık dk. 46), Garry Rodrigues (Serkan Sefil dk. 80), Selçuk İnan (Mikail Okyar dk. 57), Sinan Gümüş (Eren Derdiyok dk. 46), Ryan Donk, Badou Ndiaye (Metehan Mertöz dk. 65), Fernando Reges (Celil Yüksel dk. 46), Ozan Kabak, Yuto Nagatomo ve Muğdat Çelik ile mücadele etti.
Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarına pazartesi günü Florya Metin Oktay Tesislerinde gerçekleştireceği çift antrenmanla devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık