Galatasaray İle Kasımpaşa 29. Randevuda

Galatasaray, Süper Ligde yarın oynayacağı Kasımpaşa ile bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılıların 18e 5 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.

Galatasaray İle Kasımpaşa 29. Randevuda
  • 13 Eylül 2018, Perşembe 9:52
Galatasaray, Süper Ligde yarın oynayacağı Kasımpaşa ile bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılıların 18e 5 galibiyet üstünlüğü bulunuyor.
Spor Toto Süper Ligin 5. haftasında Galatasaray, yarın saat 20.00de Türk Telekom Stadyumunda Kasımpaşa ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 4 haftada lacivert-beyazlılar namağlup lider konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılılar ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyetle topladığı 9 puanla ikinci sırada yer alıyor.

29. randevu
Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Ligde bugüne kadar 28 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 18 kez sahadan galip ayrılırken, 5 kez de Paşa rakibini mağlup etti. 5 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Geçtiğimiz sezon Türk Telekom Stadyumundaki maçı Galatasaray 2-0 kazanırken, Kasımpaşa da evinde 2-1 galip geldi.

Geçtiğimiz sezon da 5. haftada karşılaştılar
İki takım geçtiğimiz sezon da ligin 5. haftasında yine Galatasarayın sahasında karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakayı 2-0 kazanmıştı. Karşılaşmanın gollerini ise transfer döneminde Galatasarayla yolları ayrılan Bafetimbi Gomis kaydetmişti.

Belhanda cezalı
Galatasarayda Süper Ligin 4. haftasında deplasmandaki Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Faslı futbolcu Younes Belhanda cezalı durumda. Belhanda geçen sezon ikinci yarıda oynanan Kasımpaşa maçında da kırmızı kart cezası nedeniyle forma giymemişti. Türkiye Futbol Federasyonu, açıkladığı cezalarda Belhandaya 3 resmi müsabakadan men cezası verdi. Yıldız futbolcu, Paşa dışında Akhisarspor ve B.B. Erzurumspor müsabakalarında da takımını yalnız bırakacak.

10 golün 3ü Eren Derdiyoktan
Ligde geride kalan 4 haftada Galatasaray rakip filelere 10 gol kaydetti. Aslan söz konusu maçlarda sadece deplasmandaki Trabzonspor müsabakasında gol atamadı. Sarı-kırmızılılarda bu gollerin 3ünü Eren Derdiyok, 2sini Emre Akbaba, 2sini Henry Onyekuru attı. Fernando ile Serdar Aziz de 1er kez gol sevinci yaşadı.

Lider Kasımpaşayı Diagne taşıyor
Sezona fırtına gibi başlayan ve namağlup liderlik koltuğunda bulunan Kasımpaşayı Senegalli golcüsü Mbaye Diagne taşıyor. Başarılı futbolcu bu sezon ligde oynadığı 4 resmi müsabakada da rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki futbolcu toplamda 6 gol attı ve gol krallığında zirvede yer alıyor.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık