Fındığın Tanıtılmasına Trabzonspor'da Destek Veriyor

Trabzonspor'un, Türkiyenin önemli tarımsal ihraç ürünlerinden olan fındığın tanıtılması ve tüketilmesi için verdiği destek bu sezon da devam ediyor.

Fındığın Tanıtılmasına Trabzonspor'da Destek Veriyor
  • 29 Ağustos 2018, Çarşamba 13:24

Trabzonsporun, Türkiyenin önemli tarımsal ihraç ürünlerinden olan fındığın tanıtılması ve tüketilmesi için verdiği destek bu sezon da devam ediyor.
Trabzon Ticaret Borsasının desteği ile “Trabzonsporun Resmi Yiyeceği Finduk” sloganıyla 2009-2010 sezonunda başlatılan kampanya 2018-2019 sezonunda ki iç ve dış saha maçlarında da devam edecek.
Trabzon Ticaret Borsa tarafından hazırlanan içinde kavrulmuş iç fındığın ve fındığın sağlık açısından yararlarının yer aldığı broşürlerin bulunduğu paketleri Trabzonsporlu futbolcuların iç ve dış sahadaki tüm maçlarda tribünlerdeki seyircilere atması ile gerçekleştirilecek tanıtım kampanyası sezon boyunca tüm maçlarda uygulanacak.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonsporun ülkemizin ve bölgemizin zenginliklerinin ve güzelliklerinin tanıtımı noktasında duyarlı olduğunu belirterek, fındık gibi milli bir ürünün tüketiminin artmasına katkı sağlayacak uygulamayı bu yüzden önemsediklerini söyledi.
Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ise, Trabzonspor ile fındığın sadece Trabzon değil, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Fındıkta iç tüketimi arttırmalıyız. Bunun için tanıtım çok önemli. Bu konuda borsa olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Ama Trabzonsporun yapmış olduğu bu uygulama bizim için takdire değerdir” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

yukarı çık